Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Защита на китайска мултимедия
#1

Здравейте става въпрос за китайска мултимедия за кола с следните параметри (ако има значение) OCTA CORE ROCKCHIP PX5 1.6GHZ CORTEX A53 ANDROID 8.0 MARSHMALLOW 4GB RAM
Та на въпроса няма опция за заключване на екрана при стартиране на устройството като пин,парола или шаблон което го прави лесно за използване при кражба опитах с няколко приложения но без успех също така опитах и фактори ресет с мисълта че за стартиране ще иска гугъл акаунт но уви стартира безпроблемно опитах да го заключа от опцията на гугъл намиране на устройството но и там без успех вече съм изчерпан ако някой се сеща за нещо моля нека сподели
Поздрави

ONEPLUS 3T
SAMSUNG GALAXY NOTE 8
Цитирай
Ecoflow
#2

Няма как да стане това.

I've learned that iOS is what Apple wants it to be and Android is, for better or worse, what you make of it
Цитирай
#3

В подписа ти ясно е написано, можеш ли да обясниш защо смяташ че, няма да стане.

ONEPLUS 3T
SAMSUNG GALAXY NOTE 8
Цитирай
#4

Най-вероятно защото така е компилиран софтуера на устройството от производителя. Те ако ти разбият колата да го крадат или ( не дай боже ) да ти я откраднат , това ще е най-малкия проблем.
Цитирай
#5

Защото няма да стане. Имам такава мултимедия. Това не е фабрична такава, която да има защита, ако се сложи на друга кола. Ползвай мултимедията с кеф и не мисли най-лошото. Както каза колегата, това ще е най-малкият проблем, ако ти 'отворят' колата.

I've learned that iOS is what Apple wants it to be and Android is, for better or worse, what you make of it
Цитирай
#6

здр.интересуват ме кодове за китайска мултимедия
Цитирай
#7

Здравейте, аз успях да намеря начин. Теглиш си анти-вирусна AVG и тя ти дава като съвет да си я заключиш и от там стигаш в това меню.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)