Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Андроид 9 pie
#1

Здравейте! Извинявам се че отварям тема за моя проблем но вероятно ще може да ми кажете нещо за проблема.Имам телефон honor 8 x но закупен от Китай с китайска версия JSN-AL00a  .Дойде новия андроид 9 и започнаха някой приложения да не работят като хората.Като ги отворя и те веднага се затварят. Нямаше и GOOGLE PLAY инсталирах го но той въобще не работи. Дали ще може да ми кажете дали ще се оправят нещата с този андроид или при мен е само така.Давайте съвети какво да правя.Благодаря ви.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

(2019-04-12, 16:46:09)ANDREEVA написа:  Здравейте! Извинявам се че отварям тема за моя проблем но вероятно ще може да ми кажете нещо за проблема.Имам телефон honor 8 x но закупен от Китай с китайска версия JSN-AL00a  .Дойде новия андроид 9 и започнаха някой приложения да не работят като хората.Като ги отворя и те веднага се затварят. Нямаше и GOOGLE PLAY инсталирах го но той въобще не работи. Дали ще може да ми кажете дали ще се оправят нещата с този андроид или при мен е само така.Давайте съвети какво да правя.Благодаря ви.

При теб е така. При мен са 2 телефона с Анроид 9 и нямам проблем. Виж кой регион е зададен първо. И ако там всичко е наред, нямам идея, просто трябва да направиш и един хард рисет.
Цитирай
#3

(2019-04-12, 17:27:36)Santos71 написа:  При теб е така. При мен са 2 телефона с Анроид 9 и нямам проблем. Виж кой регион е зададен първо. И ако там всичко е наред, нямам идея, просто трябва да направиш и един хард рисет.
Какво значи кой регион е зададен и как да разбера, много се извинявам но не съм много компететна!И все пак е китайска версия! Има ли значение!
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)