Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проблем с датчика за приближение
#1

Имам проблем с датчика за приближение. При разговор, когато приближа телефона екрана става черен. След разговора, има отворени няколко прозореца. Някой да има проблем?
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

И моят работи доста бавно, това първо ми направи впечатление.
Цитирай
#3

Опитайте да го калибрирате.
Кодът за достъп до инженерното меню е *#*#6484#*#*
Цитирай
#4

Пробвах, дава ми error .
Цитирай
#5

И на мен ми дава грешка
Цитирай
#6

Работи си кода .
Цитирай
#7

Кода си работи, калибрирането дава грешка.
Цитирай
#8

Аз тъкмо поръчах телефона и сега чета за този проблем. И какво да го правя освен да го връщам това е отвратителен проблем който имах на Note 4x и нямаше оправия
Цитирай
#9

Може просто да не държите телефона както трябва. все пак няма място за датчиците от едно време и дори леко отклоняване от ухото светва дисплея, но не е достатъчно, за да го угаси отново.
Има го този феномен още от микс 2/2s насам. Реално датчика работи, но държането на телефона под остър ъгъл спрямо ухото не му действа както би действал на стар модел телефон с по-дебели рамки.
Цитирай
#10

При мен датчика си работи. Просто е по- бавен от колкото съм свикнал. Хванах му цаката и нямам проблеми вече. Не е проблем чак за връщане на телефона. Ако не си свикнал на мн бързо работещ датчик, няма и да разбереш. При мен поне е така.
Цитирай
#11

Възможно е да е от неправилно държане. Преди това бях с ноте 5, никакъв проблем. Ако сензора е преместен по в края, може. Ще пробвам.
Цитирай
#12

Изобщо не е от неправилно държене и поне за мен това си е проблем заради който си заслужава да се върне. И при мен не работи коректно , калибрирах го и историята е същата. След края на разговора я блутута е пуснат ,я фенера...

 Nokia n900 >> HTC Explorer >> SGSII >> Nokia Lumia 820 >> Motorola Moto G >>> LG G2>>Mi5
Цитирай
#13

При мен си работи нямам такъв проблем
Цитирай
#14

Аз също нямам проблем .
Цитирай
#15

Имам същия проблем и е доста дразнещо. След приключване на разговор забелязвам отворени приложения, а много често и фенерчето работи. Явно трябва мноого да се внимава как се държи телефона по време на разговор, но за мен това си е неудобство.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Цитирай
#16

Качете Proximity Services. След 1-2 дни се оправя проблема, но програмата не трябва да се маха.
Цитирай
#17

(2019-05-03, 14:15:04)aladin написа:  Качете Proximity Services. След 1-2 се оправя, но програмата не трябва да се маха.

След 1-2 какво се оправя ? Искаш да кажеш ,че постоянно трябва да е в таскбара ,а не че не трябва да се маха ?

 Nokia n900 >> HTC Explorer >> SGSII >> Nokia Lumia 820 >> Motorola Moto G >>> LG G2>>Mi5
Цитирай
#18

(2019-05-03, 16:44:18)btonevvv написа:  След 1-2 какво се оправя ? Искаш да кажеш ,че постоянно трябва да е в таскбара ,а не че не трябва да се маха ?

Да,  трябва да бъде постоянно активна.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)