Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kindle paperwhite USB проблем
#1

Здравейте,
 
Наскоро се сдобих с Kindle PaperWhite и открих, че не може да се свърже посредством USB кабел с компютъра ми, който е на Win 10.
Проверих из интернет, за решение на проблема от смяна на USB кабели, смяна на USB сокети, през инсталиране на различни драйвери и прочие, пробвах го и на WIN 7, резултата беше същия. Устройството въобще не се опознава /Device Manager / Portable Devices …N/A / от системата, въпреки че се зарежда. Някой сблъсквал ли са е способен проблем и съответно намирал ли е решение за него?
 
Поздрави,
Стоян
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Първо опитайте с друг кабел. Не всички кабели са подходящи за обмен на данни
Цитирай
#3

Ако изобщо не става да го свържеш винаги можеш да си изпращаш книгите по пощата.Даже за мен е по удобно. Сваляш си някоя книга и директно си я изпращаш.Друго важно нещо е програмата за ПЦ "calibre". Можеш да си изпращаш книгите от самата програма.
По темата аз имам старият модел там няма такова нещо, но дали няма някъде из менютата опция само зареждане както при телефоните!

 Oneplus One 64 GB Sandstone Black  работещ все още
Цитирай
#4

Пробвах с няколко различни кабели, не е от там проблема. Приятел със същото устройство без проблеми се върза посредством споменатите кабели.
Пробвах и с "calibre" резултата беше същия, не го опознава Киндела. В менюто няма допълнителни опции като работа в зарядно / информация. Имам въпрос , възможно ли да е да не мога да се свържа понеже не съм го регистрирал в Амазон ?
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)