Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Изчезна ми папката "Камера" от Галерията
#1

Здравейте! 
Преди няколко седмици си преподреждах снимките в галерия по папки. Местих от папка в папка... В един момент се оказа, че в една новонаправена папка имам 10тина снимки, а от други папки бях уж преместила поне 30тина. За съжаление се оказа, че ги няма и в първоначалната папка и в новата.
Това, което също се случи е, че папката "Камера", т. е. тази, в която се съхраняват снимките направени с телефона също я няма. Иначе ако искам да пратя по вайбър, месинджър и т. н. ми излизат, в Cloud също си стоят...
Моля, ако някой може да ми каже как да си я върна
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Погледни да не са в папката DCIM, ако има такава.

 
Цитирай
#3

(2019-10-08, 12:57:45)NoMaD написа:  Погледни да не са в папката DCIM, ако има такава.
Да, там са, но ги няма в Галерията. Което ще рече, че ако искам да отворя снимка, направена с камерата на телефона, трябва да отворя DCIM
Не че е проблем, но зщао така стана...
Цитирай
#4

Ако я има в настройките, опитай с изчистване кеша на приложението.

 
Цитирай
#5

(2019-10-08, 14:09:38)NoMaD написа:  Ако я има в настройките, опитай с изчистване кеша на приложението.
Не разбрах... Кое дали има в настройките и как се чисти кеша, и кое е приложението на което трябва да се изчисти
Извинявам се за многото въпроси, но не ми е ясно
Цитирай
#6

Он Настройки на телефона -> Приложения - > Стокови приложения. Търси се приложението Галерия и му се чисти кеша и се рестартира устройството.

 
Цитирай
#7

(2019-10-08, 14:35:18)NoMaD написа:  Он Настройки на телефона -> Приложения - > Стокови приложения. Търси се приложението Галерия и му се чисти кеша и се рестартира устройството.
Благодаря за подробното описание, направих точно каквото ми каза... Но нямаше никаква промяна
Цитирай
#8

Като краен вариант - reset на устройството, като преди това запазване на друго място всички данни, инфо, снимки, качени от потребителя, защото при връщане до заводски настройки на телефона цялата информация ще се изтрие.

 
Цитирай
#9

(2019-10-08, 15:30:43)NoMaD написа:  Като краен вариант - reset на устройството, като преди това запазване на друго място всички данни, инфо, снимки, качени от потребителя, защото при връщане до заводски настройки на телефона цялата информация ще се изтрие.
О не, не бих могла да си го причиня... По скоро ще си наложат да свикна с това положение, отколкото всичко да се разбъзика... Все пак 2 години и половина го ползвам тоя телефон... Благодаря отново за помощта
Цитирай
#10

Google Play предлага доста подобни приложения - цък

 
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)