Теми: 16
Член от: 2011-06
Устройства: LG G8X & S10 Lite
(2020-03-29, 11:00:54)THAI написа: Взех си g8s за 325 евро от mediamarkt.de
След 2-3 дена ще е в България.
За тези пари дори китайска измишьотина не може да се вземе.
Много добра цена. Честито и със здраве да се ползва. Телефона има една от най-добрите камери в момента.
Sent from my LM-V500N using Tapatalk
LG G8X Thinq & LG V50 ThinQ & LG G7 ThinQ & LG V35 ThinQ & Samsung Galaxy S10 Lite .
1 потребител изказва благодарност на ganchev за това мнение:1 потребител изказва благодарност на ganchev за това мнение
• oxuboxu
Теми: 0
Член от: 2020-03
Устройства: htc
Благодаря за доброто пожелание.
Ще се сравнява с тази от G4. За мен тя е еталона.
По ревютата които изчетох, камерата на g8s може да се доближава на тази от четворката, но трудно я достига. Колко е вярно... ще видим.
Много бих искал 8s да имаше четворния DAC, но уви. Пишат, че звукът на 8s също е много добър, но тук вярвам само на моя вкус и изисквания.
Навремето, в списание Радио, бяха писали за следният експеримент:
Събрали на едно място експерти да дадат оценка на усилватели от най-висок клас. Усилвателите се свързвали с един и същи източник, през който се пускала една и съща музика, която се слушала през едни и същи тонколони.
Оказало се, че 1то място се спечелило от усилвателя с най-много динамични и хармонични изкривявания от участвалите.
Което доказало, че параметрите на хартия не означават почти нищо.
(Последна редакция: 2020-03-29, 17:18:38 от
THAI.)
2 потребители изказват благодарност на THAI за това мнение:2 потребители изказват благодарност на THAI за това мнение
• ganchev, oxuboxu
На моята фактура има IMEI
За твоята не знам.
Даже проверих имея в базата данни, да видя за коя страна е предназначен за продажба телефона.
За в бъдеще, намери някой друг с когото да се заяждаш.
(Последна редакция: 2020-03-29, 19:07:03 от
THAI.)
•
Нали не ти трябваше. Какъв ти е проблема?
•
Член от: 2010-11
Не ми трябва ИМЕИ/сериен номер на фактурата? И къде го прочете това? Би ли ме цитирал, моля.
(Последна редакция: 2020-03-29, 19:21:17 от
nowhere.)
•
Хайде стига вече, моля ви! Няма нужда от такива спорове. Благодаря ви предварително.
Sent from my LM-V500N using Tapatalk
LG G8X Thinq & LG V50 ThinQ & LG G7 ThinQ & LG V35 ThinQ & Samsung Galaxy S10 Lite .
1 потребител изказва благодарност на ganchev за това мнение:1 потребител изказва благодарност на ganchev за това мнение
• oxuboxu
Споко. Нали това е ЕС. Какви адреси, какви имеи!
Нали имаш телефон, кутията му и Юрупейска фактура. Всичко е наред.
Когато яйцето ти опря в дупето... се смръзна, иначе цял ден ми се правиш на голям разбирач из форума.
Сега да те видя как ще се оправиш със съпорта на магазина. После ще оревеш форума колко измамен магазин е и как никой не трябва да купува от него.
Да ти кажа отсега: с немец не можеш да излезеш на глава. Ако тръгнеш да го плашиш с ЕС или да му обясняваш какво е длъжен да прави.. просто ще те отсвири.
Толкоз от мен.
Ганчев, писали сме по едно и също време.
Съжалявам.
(Последна редакция: 2020-03-29, 19:48:56 от
THAI.)
•
Теми: 11
Член от: 2017-08
Устройства: Lg G6 > Xiaomi Mi 8 > LG G8s ThinQ
Аз го взех за 700лв нов и мисля, че за тия пари няма по добър избор можеби xiaomi mi 9 , но аз съм ползвал през годините почти всички марки и най дълго време съм издаржал с LG G2 незнам защо после реших да смена марката и ползвах за по година htc , huawei , samsung ,sony после LG G6 след него xiaomi mi 8 и сега LG G8s да уточна повече от 800лв не съм давал за телефон.
•
Теми: 17
Член от: 2013-03
Не, изместената слушалка по никакъв начин не пречи. LG G7 и той е така, ползвах го близо година, чуваше се перфектно.
Sent from my OnePlus 7T using Tapatalk
1 потребител изказва благодарност на whitehart за това мнение:1 потребител изказва благодарност на whitehart за това мнение
• nowhere
Член от: 2020-05
Устройства: Lg G8s
Здравейте! Може ли някой да ми каже,от къде се настройва светлинния индикатор-лампичката,която мига при пропуснато повикване,уведомление от месинджър,фейсбуук и т.н. Благодаря!
•
На кой телефон?Ако става въпрос за G8s или G8 няма такъв индикатор.
Sent from my LG V50 ThinQ using Tapatalk
• oxuboxu