Нещото, което не ми хареса вече го казах - шейната за картите

Другото е огромния ноч, но мен лично не ме дразни. Вече съм бил с Покофон, на който също е огромен и там не ме дразнеше. Такъв шарпнес аз не забелязвам и снимките през деня наистина ми харесват. Нощни не съм правил много, но от двете, които направих и сравних с V20, тези от V20 малко повече ми харесват. Той обаче има една настройка за премахване на шум в снимките, а аз не харесвам да има шум. Не ми харесва, че е стъклен, защото съм принуден да го ползвам с кейс. А този, който идва в комплекта има един борд ли кво да го нарека, който прави с около 3 мм. по-дебел телефона, но пък със сигурност ще предпази гърба от счупване. Все още продължавам да не харесвам стъклени телефони, но какво да се прави, нямам избор. Гърба е красив иначе с това огледално покритие, но е магнит за отпечатъци. Не ми харесва селфи камерата в режим портрет, някак си замъглява снимката и предава съвсем различен цвят на кожата. В нормален режим го няма този проблем. Аз обаче за щастие не си падам по селфитата.
Малко ми идва тих звука при разговор на високоговорител. За вкъщи става, но в колата на стойка не знам дали ще го чувам. Има един бутон обаче, който включва максималната сила и се чува добре, но се появява когато увеличаваш звука по време на разговор. Кофтито е, че не остава включен и след разговора и трябва да се натиска всеки път. Hand ID също не ми харесва, че не работи както трябва за разлика от жестовете, но лицевото и пръстовия са ми достатъчни. DAC е ясно, че има и захранва без проблем над 50 омови слушалки, но не е Quad и е 1 стъпка назад от този на V20 относно силата на звука. Друго, което да не ми харесва няма. Със сигурност обаче превъзхожда и V20 и Покото в много неща, едно от които е камерите. И трите камери правят много добри снимки с една и съща експозиция и широкоъгълната няма това изкривяване в краищата, което има V20.
Пп. Щях да забравя бутона за вкл./изкл. Такъв бутон ползвам само за скрийншот където не може да се направи с Capture + и за изключване/включване от как LG добавиха отключване с двойно почукване

Първото е рядко, но все пак по-удобно от задно разположения бутон на V20. Второто пък е още по-рядко и да кажем, че ще изклюмвам/включвам телефона само след ъпдейти, които също са рядко

Ако го нямаше бутона за гугъл асистента щеше да е по-добре, само той ми е излишен и се пада на място, на което палеца ми стои винаги. Радвам се обаче, че не са от една страна като при Покото например, защото често се случваше да му натискам пауър бутона без да искам (под бутоните за звука е).