И при тези "гаранцията" за Xiaomi е към тях си, но понеже малко подвеждащо са цитирали и Сръчко сервиз на сайта си- и ето, че някои потребители се заблуждават от това, а не бива.
(Последна редакция: 2020-10-07, 21:33:10 от milenvn.)
Точно в Сръчко преди три месеца бях занесъл едно Redmi в гаранция, закупено от Технополис, проблеми никакви. Вие вашите, ако се наложи, си ги носете където искате.
(Последна редакция: 2020-10-07, 21:42:45 от NoMaD.)
1 потребител изказва благодарност на NoMaD за това мнение:1 потребител изказва благодарност на NoMaD за това мнение • DoryanY
Малко проучване на въпросния магазин и ще видите , че има още поне 3 сайта със различно име на същия търговец и то само във pazaruvai .Същия има и акаунт в емаг където продава телефоните си малко по скъпо от тези във pazaruvai. Всеки сам си преценява на кого и как ще си даде трудно изкараните със работа пари. Нека не спамим повече по темата.
А тези където ги купувате от Алито къде се ремонтират,или това не е важно,там са с 50 лева по евтини като гледам.Всеки да пазарува от където си избере.Посочих този магазин заради запитването на Алекс за гаранция при закупуване на телефон от Алиекспрес,но явно направих грешка,за което се извинявам.
(Последна редакция: 2020-10-07, 21:51:16 от DoryanY.)
(2020-10-07, 21:38:48)logmax написа: Малко проучване на въпросния магазин и ще видите , че има още поне 3 сайта със различно име на същия търговец и то само във pazaruvai .Същия има и акаунт в емаг където продава телефоните си малко по скъпо от тези във pazaruvai. Всеки сам си преценява на кого и как ще си даде трудно изкараните със работа пари.
Много добра информация, Благодаря!! Нека хората да знаят!
Да се завърнем към съществото на темата. Имаше питане за 8/256 ГБ версия и днес видях оферта с доставка от испанският склад, гарантирано без митница. Цената на бялата версия е 459 + 17.65 за доставка= 476.65 долара или около 790 лв. Изберете Испания, за да ви покаже версията с 8/256 ГБ (последните две, бяла и лилава). Пишете им съобщение преди поръчка, да е ясно че искате 8/256 ГБ.:
(2020-10-07, 21:38:48)logmax написа: Малко проучване на въпросния магазин и ще видите , че има още поне 3 сайта със различно име на същия търговец и то само във pazaruvai Същия има и акаунт в емаг където продава телефоните си малко по скъпо от тези във pazaruvai...
Не виждам нищо странно в това при положение, че на Али масово търговците имат по два-три слота на една и съща стока дори на различна цена. Пазарна политика си е.
(Последна редакция: 2020-10-08, 09:44:35 от NoMaD.)
1 потребител изказва благодарност на NoMaD за това мнение:1 потребител изказва благодарност на NoMaD за това мнение • DoryanY
Здравейте,
вчера направих поръчка в алиекспрес, от Mi&World Store, от полския склад. Излезе ми $383,99. Тази сутрин получих мейл, че пратката е шипната. Искам да попитам като дойде в България, в офис на Рапидо/Спиди ли трябва да я търся или куриер ще ме посети на адреса, който съм оставил? Иначе поръчката мина без проблемно, това ми е първата поръчка на телефон от Алиекспрес и имах леки притеснения , но благодарение на отзивите тук, се реших да поръчам. Поздрави на всички!
1 потребител изказва благодарност на tosho_bg за това мнение:1 потребител изказва благодарност на tosho_bg за това мнение • milenvn
Предполагам, че в понеделник ще е при теб. Аз го поръчах също от Полският склад в петък следобяд, в понеделник беше платен и в събота беше при мен (на практика 8 дни)
LG G3/Huawei P10 blue/Xiaomi Poco f2 Pro /Samsung s23
1 потребител изказва благодарност на simeonov_74 за това мнение:1 потребител изказва благодарност на simeonov_74 за това мнение • milenvn
Все още нямам никаква информация за доставка...От Рапидо ми отговориха, че физически не е достигнала пратката при тях.
В Али информацията е, че от 08.10 е в България Излизат два номера за проследяване, явно за Рапидо и за Спиди, но няма никаква по-подробна информация, което ме притеснява...митница...?
"Не си капка в океана. Ти си целият океан в една капка..."
@Severna Не е в България. На път е до 1,2 дена ще е при вас. Трябва първо да ви изпише в сайта на DHL , че е пристигнала и трябва от там на татък да ползвате сайта на рапидо. Възможно е късния следобед да се получи инфо там.
1 потребител изказва благодарност на logmax за това мнение:1 потребител изказва благодарност на logmax за това мнение • Severna
(2020-10-12, 11:16:46)logmax написа: @Severna Не е в България. На път е до 1,2 дена ще е при вас. Трябва първо да ви изпише в сайта на DHL , че е пристигнала и трябва от там на татък да ползвате сайта на рапидо. Възможно е късния следобед да се получи инфо там.
Това е последно...от 08.10...
Изпратено от моят CLT-L09 с помощта на Tapatalk
"Не си капка в океана. Ти си целият океан в една капка..."
(2020-10-12, 10:22:37)Severna написа: Все още нямам никаква информация за доставка...От Рапидо ми отговориха, че физически не е достигнала пратката при тях.
В Али информацията е, че от 08.10 е в България Излизат два номера за проследяване, явно за Рапидо и за Спиди, но няма никаква по-подробна информация, което ме притеснява...митница...?
Според мен няма основания за митница. Мисля, че на пратката пише, че е от Полша. Аз го поръчах на 08.10., в momenta на сайта на DHL го дават че е в Feucht. Мисля, че твоя е в София, просто не са го въвели в системата още.
(Последна редакция: 2020-10-12, 13:35:34 от tosho_bg.)
2 потребители изказват благодарност на tosho_bg за това мнение:2 потребители изказват благодарност на tosho_bg за това мнение • milenvn, Severna