Теми: 8
Член от: 2011-02
Устройства: Mi Note 3> Mate 10 pro> S9>SGN9
За кой точно питаш?
Ако е 6-ца титан се драска и от въздуха.
За цялата 6-та серия се продават метални безели по лев-два в какъвто искаш цвят. Лепят се отгоре и даже може да му смениш фасона за разнообразие
Сигурно се и сменят оригиналните, но ще е доста по-скъпо
1 потребител изказва благодарност на rumo за това мнение:1 потребител изказва благодарност на rumo за това мнение
• sapiora
Теми: 1
Член от: 2021-06
Устройства: Samsung Galaxy S23 Ultra
Да, аз пък забравих да кажа, че съм със 7х.
Теми: 7
Член от: 2011-12
Устройства: SG S23 U
Някой може ли да изрази мнение от опит за Garmin Instinct 2 (със или без Solar)?
Искам малко да сменя стила и опита. Във видео ревютата в Youtube казват, че е почти еднакъв със 7-ците на Гармин.
Ще дам мнение за солар-а като опция и то е, че няма никакъв смисъл от него освен, ако не прекарваш с дни в природата на открито.
Имам 7х и съм си играл да го оставям на слънце или като съм навън през деня и процентите не помръдват.
Да, прочетох, просто казах мнението си за солар функцията, която реално не се ползва, но оскъпява доста цената.
1 потребител изказва благодарност на SpaceX за това мнение:1 потребител изказва благодарност на SpaceX за това мнение
• sapiora
Член от: 2011-12
Устройства: SG S23 U
Мнението не ми е от ползва защото Instinct зарежда за няколко час с дни, а Fenix за няколко часа нищо не зарежда или евентуално 1-2 %. Въпреки това Благодаря за отделеното време да ми отговориш ... искрен съм.
За watch faces си свали Garmin Connect IQ от там се свалят всички циферблати.
Аз си правих лятото експеримент оставих го на обедното слънце за час и половина и не мръдна и 1% нагоре, така че за мен солар-а е безполезен.
Като цяло, обаче съм супер доволен от чосовника, не съм се кефил на джаджа от много време. Препоръчвам го с две ръце.
Моят е 7х
Файдата е никаква да. Особено пък сега срещу зимата. Но батерията и без това си е супер яка и не трябва да се притесняваш
Лица мисля само официално от гармин стора. През кънект приложението се инсталират
Но и там има достатъчно много
1 потребител изказва благодарност на rumo за това мнение:1 потребител изказва благодарност на rumo за това мнение
• stefko
В кънект приложението на телефона коректно ли е зададено местоположението?
Ако е на авто пробвай и го задай ръчно на града, в който си.
Имаше ли някакъв интевал, на който да се обновява не помня вече.
това на кой циферблат е?
Ползвам Data Lover и си писах с дев-а, защото при мен често седяха квадратчета където трябваше да изписва локацията и той каза да сменя Weather Provider-a от Ganrmin Weather на openWeatherMap и се оправи.
Реално не знам, защото го сложих от първият ден и не съм го сменял. Не би трябвало де, голямият разход идва от GPS, пулсомер-а и PulseOX
1 потребител изказва благодарност на SpaceX за това мнение:1 потребител изказва благодарност на SpaceX за това мнение
• stefko
Член от: 2014-05
Здравейте,можели мнение за garmin fenix 6 pro? От днешна гледна точка добър ли е?
Много си е добър, основната разлика със 7х е тъч скийна, който ако не ползваш навигация т.е. карти, не се усеща липсата му.
Има разбира се и други неща, като фенерчето (също много удобно), но 6х си остава много страхотен часовник.
Предстой ми едно преподписване към вива,а гледам че го предлагат и рекох да питам ползващите дали си жаслужава 500-те лв!?
Цената е много добра. Часовника също.
Само малко за това по-тъмно време на годината технологията на дисплея не е най-доброто. Ще трябва да се ползва с подсветка, а тя леко дразни и цветовете стават измити. И особено гледай да не е със сапфир, че за съжаление хем е по-скъп, хем по-лоша видимост има.
Няма ли епикс. То вярно, че ще е доста по-съп, но амаоледа си е друго нещо.
Не,има разни гармин 7-ци солар и ендуро нещо си..
Теми: 0
Член от: 2022-02
Устройства: LG V30
Привет,
някой има ли проблеми с известията на garmin venu sq при свързване с iOS ?
Часовникът се беше добре с андроид телефона ми.
С айфона се свързва но с известията за съобщения/поща има проблем. Рестартирам, оправя се и след няколко часа пак не се получават.
Член от: 2013-12
Привет!
Засега съм се насочила към Garmin Venu 2 plus, бихте ли казали как се държи в слънчев ден, т. е. вижда ли се хубаво дисплеят?
Теми: 2
Член от: 2010-11
Устройства: Galaxy Note X+X Ultra
(2022-11-03, 12:09:40)SpaceX написа: За watch faces си свали Garmin Connect IQ от там се свалят всички циферблати......
За циферблати има още един начин, който е перфектен за мен. Отивате на
https://garmin.watchfacebuilder.com/, регистрирате се и може да свалите всички фейсове за вашия часовник. Може дори да си направите вие собствен. Аз например, си направих за моя Instinct2 простичък фейс, който да ми харесва и като визия и като данни.
Добре тренираните рефлекси са по бързи от късмета.
1 потребител изказва благодарност на scorceni за това мнение:1 потребител изказва благодарност на scorceni за това мнение
• Be6i4