Теми: 0
Член от: 2011-02
И аз искам да благодаря на всички , че ми изтърпяха глупавите и новобранските въпроси !!!
LG Optimus 2X Official 2.3.4
HTC Tatoo
Член от: 2010-09
Благодаря на Господ, че ме има !!!

А сега сериозно - множество са хората, благодарение на които съм се справял с проблемите възникнали при ползването на любимия ми телфон, но бих искал да отлича Деси (за помощта когато бях ламер) и PikPik (за множеството игри, които качва) :thumbup: :cheers: Както и евала на всички останали андроиди, споделили опита си с нашата общност :bow: :thumbup: :cheers:
Samsung Galaxy S -> Lg Optimus 3D -> Samsung Galaxy Note -> hTc One -> Samsung Galaxy Note 3 -> Samsung Galaxy Note 4 ---> Iphone 6 Plus 64GB and
iPad Air 64GB
Теми: 8
Член от: 2009-11
Искам да Благодаря на някои от екипа на ръководството на този форум, те си знаят :cheers:
Благодарности на всички мои приятели с които се познавам лично и задочно, със задочните ще се запознаем живот и здраве :cheers:
Благодарности на тези, които са ми помагали по един, или друг начин :cheers:
Благодарности на тези, които са ме подкрепяли :cheers:
Не на последно място, искам да благодаря на mazy, въпреки че не е част от този форум вече :cheers:
Обобщено:Благодарности на целият форум, с леки изключения :cheers:
LG G2 + SGS⁴ Active + Galaxy Note III
UCCW Skins
Теми: 10
Член от: 2011-01
Аз искам да включа и suffer в благодарността си, върши несравнима работа в раздела за нащо чудо на техниката :thumbup:
GT540, G2, G4, S8+, Note9, Galaxy Tab S4, Note10+
Теми: 410
Член от: 2010-10
Устройства: Poco F3
Трогнат съм. И аз благодаря на всички за всичко, иначе нямаше да има за какво да се карам с приятелката ми:
"К'во правиш по цял ден в този форум?" - Винаги има какво да се прави.
БЛАГОДАРЯ!
Теми: 211
Член от: 2010-03
Устройства: MI 11 Ultra & S10e
Искам да Благодаря на mooncalf и TopGun, че днес ми помогнаха да съживим едно умряло Tattoo. Oще е мъртво горкото, но не се отказвам. Блгодаря и на viper7470 и tso4ev пак за същият телефон.
Брей списъка ми расте постоянно - благодаря и на UnlockHTC за отделеното време. :bow:
★
MI 11 ULTRA & S10e ★
При забелязано нарушение на
правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" !
Искам да благодаря на всички, писали тук и дали съвет.
От днес съм с Галакси С и имах няколко въпроса, на които само тук намерих отговор.
Благодарение на Вас сега вече галаксите е ок!!!
БЛАГОДАРЯ!!!
Член от: 2011-02
Нали за това сме тук , за да си помагаме взаимно !
LG Optimus 2X Official 2.3.4
HTC Tatoo
Теми: 6
Член от: 2009-03
Устройства: Google Pixel 4 XL
Благодарности за любезното съдействие на Пикпик и Зинедин Зидан :bow: :bow: :bow: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :cheers: Много ми помогнаха да се сдобия с 2.2.
Google Pixel 4 XL + Amazfit Bip
Историята ни учи, че нищо не научаваме от историята. ( Георг Хегел )
Член от: 2010-01
Аз благодаря на всички, много хора са ми помагали и не мога да ги изреждам всички по отделно, но специални благодарности искам да изкажа на Деси-страхотна и изключително добра и приятелски настроена мацка, готова да помогне на напълно непознат човек, а също и на бога на галаксито-st34 :cheers:
Член от: 2010-09
Аз искам да благодаря на hacker_didko

че в началото ме дразнеше, след това почна да ми става забавен :thumbup: Печеняга е момчето :cheers: Във форума трябва да има от всичко

Ахахах не мислехте, че ще има благодарност точно към него нали :rofl:

Но факт :bow: :rofl:
Samsung Galaxy S -> Lg Optimus 3D -> Samsung Galaxy Note -> hTc One -> Samsung Galaxy Note 3 -> Samsung Galaxy Note 4 ---> Iphone 6 Plus 64GB and
iPad Air 64GB
Теми: 1
Член от: 2010-08
Благодарности на всички които са ми помогнали и специални благодарности на Be6i4 :bow:
HTC Sensation XE, ViperS JB --->SGS IV, Stock, 4.4.2 --->Sony Xperia Z3 Compact --->Samsung Galaxy A3 2017 ---> Google Pixel 2 128GB
Теми: 8
Член от: 2009-11
Специални благодарности на колегата @galaxy-bg, за пореден път доказа супер коректното си отношение към мен и изпълни малко по-специалната ми поръчка в срок, който не съм очаквал :bow: :bow: :bow: :cheers:
LG G2 + SGS⁴ Active + Galaxy Note III
UCCW Skins
Теми: 14
Член от: 2011-03
Устройства: Mi 9T
:bow:
GH0STFACE и mooncalf! :thumbup:
Meizu MX4 and Yoga Tablet 10 HD+
You shouldn't throw stones if you live in a glass house and if you got a glass jaw, you should watch yo mouth...
Член от: 2011-03
Устройства: Android
Благодаря на всички колеги, които ми се доверяват. Благодаря на администраторите и модераторите за добрата поддръжка на форума.
:thumbup: