Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Въпроси (Кое, Как, Защо), Насоки-Свързани с HTC ONE M8
#76

мнение 76 от Marto0220

Някой би ли ми отговорил дали си е купувал М8 от Алиехпрес и ако да отключен ли е към Бг. оператори?
Цитирай
#77

мнение 77 от chaneto80

Здравейте. Дано не съм на грешното място но никъде не видях тема за HTC ONE M8s. Понеже м9 ми е скъпичък а м8 ми се вижда слаба камерата нещо средно между двата се спрях нa M8s. Ta въпроса ми е има ли го някой и ако го има информация и препоръка за телефона как се държи камерата как е гледам има добра батерия и т.н. Благодаря предварително.
Цитирай
#78

мнение 78 от madan

(14 Jan 2016, 19:10:07)chaneto80 написа: Здравейте. Дано не съм на грешното място но никъде не видях тема за HTC ONE M8s. Понеже м9 ми е скъпичък а м8 ми се вижда слаба камерата нещо средно между двата се спрях нa M8s. Ta въпроса ми е има ли го някой и ако го има информация и препоръка за телефона как се държи камерата как е гледам има добра батерия и т.н. Благодаря предварително.

Здрасти колега.  Аз имам HTC One M8s, за телефончето мога да кажа само положителни неща, защото отрицателни не съм срещал.  Телефона го имам вече от 2 седмици,  и съм много доволен от него като цяло.  Батерията е много издръжлива като се има предвид големия дисплей и осем ядрения процесор. Камерата е уникална.  Според мен телефона наистина си служава, изобщо не се чуди. Но ти си решаваш.  :Smile
HTC One M8s
Цитирай
#79

мнение 79 от vlaf

Ще помоля, тези, които са с HTC One M8S, направете си една обща тема в този раздел:
http://forum.androidbg.com/forumdisplay.php?fid=82
Телефоните, като изключим външния вид, са различни, като хардуер.Smile

EDIT:Много сте бързи http://forum.androidbg.com/showthread.ph...pid1230068
NEXUS 6
Цитирай
#80

мнение 80 от mefistoreyon

Не съм сигурен къде точно трябва да питам за това ще питам тук.Ивзестно време ползвах Viper5 ,след това минах на CM13 и сега се върнах на Viper Lollipop.Имам проблем обаче с Harman/Kardon.Излиза ми грешка при флашването и звука продължава да ми накъсва като се заключи екрана.И си мисля, че ако сменя firmware и флашна на ново (+ няма да го има червения текст) или въобще да не флашвам.
Това ми е инфото:
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 3.19.0.0000
(bootloader) version-baseband: 1.29.214500021.12G
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main:
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-OFF
(bootloader) serialno: 0
(bootloader) imei: 0
(bootloader) imei2: Not Support
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m8_ul
(bootloader) platform: hTCBmsm8974
(bootloader) modelid: 0P6B10000
(bootloader) cidnum: HTC__032
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 0mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: 76df2b54
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
И сега забелязах ,че никъде няма firmware ,но трябва да е това:
6.12.401.4
И си мислех да го сменя с това и така би трябвало да си реша и двата проблема, само се чудя дали няма да има някакъв друг проблем с обвахата или нещо подобно което не разбирам:
6.12.1540.4


PS:
Възможно ли е да е защото съм с последната версия на twrp и да не се флашва както трябва ?
Българска Telegram група за Galaxy Note, S8/8+ https://t.me/joinchat/EdzWARFjErbf_Aux91x9ug
Цитирай
#81

мнение 81 от vlaf

При всички положения, ще трябва да префлашнеш firmware, за да възстановиш липсващия version main във fastboot getvar all.Лично аз, не ти препоръчвам да слагаш модифициран firmware, т.е. такъв с махнат червения текст, само проблеми можеш да си докараш.Дали ще сложиш 6.12.401.4 или 6.12.1540.4, разлика няма да видиш и проблем с обхвата няма да имаш.
Относно това с накъсването на звука, аз не съм имал такива ядове с Harmon kardon+ последната версия на twrp.С европейската версия на firmware съм.
NEXUS 6
Цитирай
#82

мнение 82 от mefistoreyon

Накъсването на звука се получава след като веднъж си го ползвал и си сменил рома. Проблема сега е, че флашвам Harman Kardon и ми излиза грешка, не бях обърнал внимание, something went wrong, save the log. Само, че лога като го запаметя е празен. Префлашнах firmware и пак същото...
Българска Telegram група за Galaxy Note, S8/8+ https://t.me/joinchat/EdzWARFjErbf_Aux91x9ug
Цитирай
#83

мнение 83 от mefistoreyon

Оправих се.Първо направих downlgrade на firmware,но пак ми излизаше грешка при флашването на мода и реших да пробвам с друго recovery и стана.Флашнах twrp-2.8.7.0-m8 и успях успешно да флапна h/k мода.
Българска Telegram група за Galaxy Note, S8/8+ https://t.me/joinchat/EdzWARFjErbf_Aux91x9ug
Цитирай
#84

мнение 84 от mefistoreyon

Известно време си държах телефона на английски заради бъга със скайп на андроид 6 и всичко ми беше на английски. Сега след с няма на рома, събитията и празниците в календара още си седят на английски. Някой знае ли как да го оправя?
Българска Telegram група за Galaxy Note, S8/8+ https://t.me/joinchat/EdzWARFjErbf_Aux91x9ug
Цитирай
#85

мнение 85 от simeonivanov22

Пробва ли рестарт на телефона , на м9 като сменям езика от английски към български , понякога иконите си остават на предишния език - рестарт оправя нещата Smile
Цитирай
#86

мнение 86 от vlaf

(21 Mar 2016, 16:30:22)mefistoreyon написа: Накъсването на звука се получава след като веднъж си го ползвал и си сменил рома. Проблема сега е, че флашвам Harman Kardon и ми излиза грешка, не бях обърнал внимание, something went wrong, save the log. Само, че лога като го запаметя е празен. Префлашнах firmware и пак същото...

Оказа се, че и при мен има проблем с накъсването на звука.Флашнах обаче версия 5.0.2 на Harmon kardon и всичко се оправи, работи супер.
Проблема ти с другите ромове е, вероятно защото не си флашнал стоковия adsp (трябва да флашнеш стоков firmware).
Опитай с версия 5.0.2 и задължително му дай флаш на adsp.С последното recovery съм, няма ядове.
NEXUS 6
Цитирай
#87

мнение 87 от mefistoreyon

Последно време телефона ми загрява прекалено много. Има ли начин да разбера от какво се получава така? Бях направил overclock на 2,5 с gboost, preformance също бях отбелязал. С ElementalX кернел съм. Сега направих overclock на 1.9Ghz махнах preformance то, gboost също. Все още доста си пари, но ще видим в следващите няколко дена...

Send from my HTC One M8 running ViperOne using Tapatalk
Българска Telegram група за Galaxy Note, S8/8+ https://t.me/joinchat/EdzWARFjErbf_Aux91x9ug
Цитирай
#88

мнение 88 от vlaf

Трудно би разбрал.Аз лично, ползвам стоковия кърнел и нямам ядове.Откакто съм с М8, никога не съм изпитал нужда от elementalx, макар и да съм пробвал всички версии.
NEXUS 6
Цитирай
#89

мнение 89 от smokie

Здравейте, от няколко дни забелязвам, че при зареждане на телефона LED лам*****та свети много слабо. На светло не може да се види изобщо, че свети. Свети слабо и оранжевата, и зелената индикация, когато телефона се зареди до 100%. Със самото зареждане няма проблем. Телeфона си се зарежда нормално. Странното е, че при известие от някоя апликация или за пропуснато повикване, лам*****та си свети с нормална сила и си се вижда както трябва. При падане на батерията под 10% също почва да си мига нормално с нормална сила. Проблема е единствено при зареждане. Телефона е с последния Viper Rom и Android 6.0, ако това е от значение. Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем, моля за жокер, как да го реша, че си ме дразни Smile
Цитирай
#90

мнение 90 от vlaf

Почисти решетките на високоговорителите с мека четка за зъби и би трябвало да се оправи, а вероятно, и звука ще ти се усили.
NEXUS 6
Цитирай
#91

мнение 91 от smokie

И аз си помислих за това, но няма логика, само при зареждане да свети слабо, а при notification си свети нормално и оранжевото, и зеленото. Едва ли са на различни лампички, но не е изключено.

Почистих го и се оправи наистина. Трудно беше. По едно време така се запуши, че изобщо не се виждаше лам*****та Big Grin С помощта на кърфица сега така свети, че ми вади очите, но си представям каква гадост е вътре. Определено трябва да се отвори, за да се почисти хубаво.
Цитирай
#92

мнение 92 от doxr

Пичове - Привет!
Много доволен от моделчето.. имал съм от марката 3-4, но бяха азиатски кучки!

Ползвам слушалки само с два сим слота и сега взех One (M8) dual sim. Трябва го рутна, или ако има направо излекуван РОМ да ковна - моля, упътете ме с линкче! - Предварително БЛАГОДАРЯ!

Другото - не мога да разбера има ли Бърз заряд екстрата  - вижте на шота пишат че няма, а като цяло е 50 еуро по-скъп от едносимовия..:
           
NEXUX 4 // MINIX mini5 - 1.5 dualCоre // Meizu MX5 G..
Dropbox - До 100 GB свободно място за файлове: http://db.tt/aK2wrMQl
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD