Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Подготовка на таблет HUAWEI T1-701u
#26

Аз също имам проблем с инсталирането

Prestigio PAP4500 DUO
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#27

И при мен спира на 28% и ! Нещо не е наред с ъпдейта А как да махна тези червени точки които ме насочват към този ъпдейт защото е дразнещо така?
Цитирай
#28

Как да го рутна huawei t1-701u, не става с kingroot
Цитирай
#29

При мен също igo не откриваше сателити. Обнових     софтуера на таблета до последния ОТА ъпдейт, направих му заводски настройки и пак нямаше връзка със сателити. Върнах го във Виваком и след една седмица ми го върнаха без да ми кажат какво са направили. Сложих отново igo и всичко заработи на шест. Ползвам последната сборка на stensyto:
igo

Samsung Note10+Aura Black&Iphone11ProMax/512gbSpaceGrey>Iphone11Black256gb>SamsungS10+ Black>Iphone 8 plus 256gb>SamsungS9 >Note4 Black+А8 2018>Note 3 Black>GalaxyS4>LG 4X HD>Galaxy Ace 2>Nokia 701>Nokia X6>Nokia 5800
Цитирай
#30

Колеги , мисля ,че намерих решение за запускане на Igo Primo  на нашите таблетчета . Сваляте от маркета - GPS Locker. Стартирате програмата , натискате бутончето lock gps и след като се закачи за сателитите ( става за не-повече от минутка ) , пускате Примото .  При мен след пускането на IGO-то  , програмата се закачи и ме позиционира веднага.Избързах да пиша и още  не съм тествал  при кормуване , утре и това ще се случи и ще споделя мнение. Не забравяйте след използване , да изключите програмата , за да не ви изяде батерийката  Smile  .


Изпробвано ! Работи отлично, без лагове и забивания. Не губи сигнала и рутира правилно.

| Phone : HONOR 7 |  
  Tablet: HUAWEI MediaPad t1 7.0
Цитирай
#31

Здравейте
Ето какво направих за хардуерното осигуряване на таблета . Купих карта памет  от 32 ГБ . Мисля че повече не е необходимо за средностатистическият потребител . Не можах да намеря оригинален протектор на приемлива цена и сложих универсален . За съжаление не покрива цялата повърхност . Когато се изхаби ще потърся по-добър . Същото е и с калъфа . Купих обикновен от пазара . Само че от тези на които щипките се поставят в ъглите на телефона . Неудобството е че когато трябва да снимам със задната камера изваждам таблета . Звука ми се струва слаб дори когато е на максимум затова ще трябва да купя и слушалки . Батерията я зареждам след като стигне 5 - 10 % . По възможност в изключено положение . Остава по-сложната задача с програмното осигуряване . Кои програми включително и игри ще препоръчате ?
Цитирай
#32

Предстои ми закупуване и ако може да попотам.Могат ли да се прехвърлят инсталирани приложения на карта памет? Кой андроид е актуален към момента за модела.Имали недостатъци?
Цитирай
#33

Колеги някой може ли да постне някъква тема как да рутнем хуявейя

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Цитирай
#34

Отговарям според знанията ми . По-добре си купи телефон от същата марка но да поддържа 4G технологията . Можеш да инсталираш на картата памет . Няма смисъл да ги прехвърляш защото ако я поставиш на друг телефон няма да работят . Телефона се надгражда автоматично до версията на операционната система която поддържа .
Цитирай
#35

(2016-05-12, 22:31:47)ponedelnik.gg написа:  Колеги някой може ли да постне някъква тема как да рутнем хуявейя

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Сваляш от тук и инсталираш на компра приложението.
https://www.kingoapp.com/
Преди това трябва да си активираш допълнителното меню "опции на програмиста" и в него да сложиш отметка на "отстр. на USB грешка"
и в меню "сигурност" да сложиш отметка на "неизвестни източници"
Пускаш приложението на компа закачаш таблета изчакваш да си качи драйверите и натискаш бутона ROOT изчакваш да прикючи и си готов. Като свърши правиш рестарт на телефона и имаш рутнат таблет.
Ето ти и линк с клип как става:
http://www.sonymobilephones.com/huawei-m...oot/videos
Цитирай
#36

Мерси колега

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Цитирай
#37

Здравейте. Някой да е успял да руутне build 203 ?!?
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)