Теми: 1
Член от: 2014-09
Устройства: HUAWEI P Smart
(2015-11-22, 20:06:24)mystery_men2 написа: И на двата слота може да се пуска 3/4g.
Колега, може ли един скриншот да го видя? Ако не е проблем. Да видя, че пише Н+ или 3G на 2-та карта. Защото от Леново ми обясняват друго и ми идва да се самовзривя в офиса им.
Благодаря.
Теми: 0
Член от: 2015-11
Устройства: lenovo vibe p1
От вчера имам този телефон.В магазина батерията беше на 20%, изтощих я и го сложих за зареждане.Започна на бързо зареждане, въпреки че не съм го задавал и след това редуваше бързо и бавно, като повече беше на бързо.Днес също го зареждах и пак така. Последните 3% ги зареди за 30 мин.,въпреки бързото зареждане. Може ли някой да сподели, дали това е проблем или аз бъркам някъде
Член от: 2013-01
Хайде и аз да се присъединя към клуба. От два дни и аз съм собственик на този телефон , засега не съм забеляъл някакви проблеи. Причината да го купя беше огромната батерия , че ми писна от стария lg p880 който трудно ме изкарваше цял ден а да не говорим за втори.
Член от: 2015-05
Устройства: Lenovo Vibe P1
От неделя съм с този телефон и мога да кажа само положителни неща. Взех го основно заради батерията и съм доволен до сега. На следващото зареждане ще проверя и аз напрежението на батерията ако не забравя. Дразнят ме само някои детайли, защото съм свикнал на други телефони - применро в Dialer искам като натисна контакт да го набира, а не да ми излизат номерата и да натискам 2 път, за да го набера, но това да му е проблем.
Член от: 2015-11
Устройства: lenovo vibe p1
Заредих го от 19% до 100% за час и половина. По време на зареждането при 90% отчетох за една минута следните стойности - 4,344,4,345,4,208 ,4339 и 4,346. При 99% - 4,349, 100% при неизключено зарядно 4,349 Като изключих - 4,285. Да пробвам ли с нормално зарядно от Самсунг? Надявам се,че съм бил полезен
Член от: 2013-01
При мен след като махна телефона от зарядното , aida 64 показва 4,282v на батерията.
Член от: 2013-06
Мдааа. Явно е ноемално за този модел. Тази вечер ще го заредя с нормално зарядно от самсунга ми и ще видя какво е напрежението след като се зареди. Ако няма промяна ще питам производителя. Надявам се да е грешка на отчитането, а не наистина презареждане на батерията! То и да има разлика пак трябва да се отправи запитване де...
Теми: 8
Член от: 2014-03
Здравейте колеги.Насочил съм се към това леново, но ме притесняват някои неща и ще ви питам за тях.
Първо ме интересува софтуерно как е телефона и има ли проблеми - например като в п70 да губи обхват телефона и да се получава смс за пропуснати повиквания; и др.
Второ как се справя телефона с по-тежките игри и има ли лагове, както съм чел за сони м4 аква. Интересуват ме игри като rr 3, gt racing 2, dead trigger, mc 5. Също дали телефонът загрява много след продължително ползване.
Трето дали до сега собствениците му са забелязали някакви други непосочени от мен проблеми, защото все пак телефона струва 600 лв, коего не е малка сума, а срещу нея не искам да взема нещо дефектно
Ще очаквам вашите отговори
(Последна редакция: 2015-12-06, 11:49:54 от
d_t_g.)
Теми: 4
Член от: 2011-09
Устройства: Huawei Nova 5t
Здравейте, закупих си телефона в петък от виваком но в последствие се оказа, че има проблем и то не малък. Става въпрос за проблем с обхвата. Вчера повечето хора които са ме търсили не са успели. Най интересното е, че обхвата ми го дава с 3 4 чертички. Най късно до половин час след търсенето полувам смс с пропуснати обаждания. С мобилния интернет е същата трагедия ту имам ту нямам. Дори сега докато пиша и имамм лаг с 3 4 секунди. Предполагам че е от устройстовто и утре ще го го нося за ремонт. Дали някой е имамл такъв проблем до сега. Благодаря ви. Между другото лага е врче 10 секунди и е невъзможно да се пише дори.
Член от: 2010-11
От около месец го имам от Техномаркет и това е 2рата бройка, първата имаше изгорял пиксел на екрана. Проблеми с обхвата и с wi-fi не съм имал. Доволен съм от телефона особено от батерията. Камерата не е особено добра, но останалото е ок.
Samsung Galaxy Nexus 4.3 yakju --> Lenovo Vibe P1 --> Huawei Mate 20 Lite
Член от: 2011-08
За камерата пробвай с външно приложение. Camera FV5, Camera zoomFX, A better camera.....
Стоковото приложение на леново е кофти.
Член от: 2013-06
Аз го имам от около 3 седмици и да чукна на дърво никакви проблеми, лагове, забивания и подобни съм нямал! Загуба на обхват също не съм наблюдавал. Тежки игри не играя освен world of tanks, но и там телефона почти не загрява. Камерата наистина не е много добра, но ще пробвам с външно приложение както предложи колегата по-горе. Истинското предимство пред другите телефони е батерията.
Член от: 2011-09
Устройства: Huawei Nova 5t
Здравейте, днес ми смениха успешно телефона с нов и проблема го има отново... да не би аз да не правя някакви настройки нз ... :X
Теми: 2
Член от: 2013-04
Устройства: Lenovo k920,Lenovo Vibe Shot
Здравейте.Руснаците обсъждат,че има нов ъпдейт s140 при който е оправен що годе проблема с камерата.Мисля да го инсталирам чрез qsb файла през рекавърито.Пишат,че след такъв ъпдейт трябвало да се смени и country кодът. Имате ли идея как се прави на този модел и въобще нужно ли е за нашият регион?
Lenovo Vibe Z2 Pro