Оценете темата:
  • 5 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Връщане към андроид 4.4.4 КитКат

мнение 226 от hartdan

Здравейте колеги!  Купих си апарат втора употре*а, който беше с 5ца андроид, върнах го в 4ка оказа се, че няма добър обхват открих проблема явно някой преди мен го беше отварял беше повреден кабела на антената смених го всичко се оправи апарата заработи перфектно, но се появи друг проблем спря да ми работи "ПАЛЪР" бутона пробвах какво ли не сменях  софтурер, почиствах платката, сменях региона на всякакви държави с екзотични имена и нищо. Моля ако някой може и знае да помага Моля!! Мога да го включа, но не мога да го изключа.
Цитирай

мнение 227 от Jayus

При мен от ремонт във Виваком бяха скъсали една лентичка, която е свързана към power button- а, но пък нито искаше да вкл, нито да изкл. Щом при теб работи поне едното, значи е друг проблемът.
Цитирай

мнение 228 от hartdan

Колеги, трябва ми дъно за P70. Някой може ли да помогне?
Цитирай

мнение 229 от hartdan

Имам доста серриозен проблем с p70, не мога да го свържа с компа, телефона не пали. При свързване изкарва съобщение за неразпознато устройство, имам всичко, което е необходимо инсталирано на компютъра, при свърз ване на друг тенефон всичко е на ред. Този е блокиран три опит за флашване на ROM от вутрешната паамет. При опит за '' HARD RESET" менюто излиза, стартира логото и след маалко гасне. Имам ''flashtool'' и всичко,което е необходимо но нищо не става. Има ли някаква надежда или да се откажа? За пръв път се сблъсквам с този проблем.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 2 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD