Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
проблем с gps на g3
#1

мнение 1 от ika1

използвам  LG G3  и просто се оказа читав телефон не ми е правил никакви проблеми обаче този проблем с джипиес сигнала ми създава проблем особено   в колата и затова търся вариант да реша този проблем ,ако има възможност с някакво външно устройство или антена  . Проблема ще остане само по баирите и горските пътеки ама това да е  Smile
Ще бъда благодарен,ако дадете съвет изобщо има ли такава възможност
Цитирай
#2

мнение 2 от remixa92

Ей сега ще си изкарам магическата топка. Външно устройство няма за подобни неща,освен самостоятелна навигация. Какъв точно проблем ти показва GPS - a? Пробвал ли си друг софтуер за навигация?
                      OnePlus 3 / SoftGold Freedom OS 

                        LG G3 / SilkWhite / Marshmallow
Цитирай
#3

мнение 3 от garfild76

Всъщност външни устройства има: http://gps-navigaciq.com/index.php?route...uct_id=120 и тъй като не ползваш вградения gps на телефона, зарядът на батерията изкарва по дълго.
HTC Desire HD/ Lg G3 32gb
Цитирай
#4

мнение 4 от ika1

(10 Sep 2017, 12:05:22)garfild76 написа: Всъщност външни устройства има: http://gps-navigaciq.com/index.php?route...uct_id=120 и тъй като не ползваш вградения gps на телефона, зарядът на батерията изкарва по дълго.

Благодаря,точно за нещо такова питах .
това устройство свързва ли се с телефона или просто усилва сигнала и телефона приема  от този сигнал
Цитирай
#5

мнение 5 от garfild76

Това е външен gps, който се свързва с телефона чрез блутута. Мисля, че всяко приложение може да използва данните от това устройство.
HTC Desire HD/ Lg G3 32gb
Цитирай
#6

мнение 6 от ika1

(11 Sep 2017, 14:29:14)garfild76 написа: Това е външен gps, който се свързва с телефона чрез блутута. Мисля, че всяко приложение може да използва данните от това устройство.

Купих такова устройство но за съжаление към момента ми е безполезно и много се надявам това да е поради моето невежество .
Устройството се свързва с блутута на телефонна ,приложението блутут джипиес също го открива ,намира си спътници но до тук ,нито едно приложение в телефона не може да използва  джипиес сигнала  .  Надявам се да има някакви допълнителни настройки по телефона за да се получат нещата
Цитирай
#7

мнение 7 от garfild76

Oruxmaps има възможност да избереш кой gps да използваш. Глобални настройки/сензори. Дано да сработи.
HTC Desire HD/ Lg G3 32gb
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD